Почетна 2019 Нова сезона Тројка из блока почела у Лас Вегасу

Нова сезона Тројка из блока почела у Лас Вегасу

од Ceca

Хуманитарна организација Срби за Србе из САД отворила је нову сезону спортско-хуманитарног турнира у брзом шутирању тројки Тројка из блока који је одржан у Лас Вегасу 23. марта на теренима Пасео Верде парка у Хендерсону, на којем је прикупљено $3,400 донација за помоћ угроженим вишедетним породицама широм Балкана које ће организација помоћи у 2019. години.

Уз пријатан и сунчан мартовски дан у Лас Вегасу, турнир је, као и прошле године, започео са традиционалним баскетом 3 на 3 у којем је било пријављено укупно 14 екипа, док је за брзо шутирање тројки било пријављено укупно 37 такмичара, уз неколико стотина посетилаца и навијача који су пратили целодневни догађај.

Поред наших људи из Лас Вегаса, турнир је окупио и учеснике из Калифорније, Аризоне, као и чланове наше организације из 2,500 км далеког Чикага.

Овогодишњи победник турнира Тројка из блока у Лас Вегасу је Максим Балетић, док је прошлогодишњи победник Петар Георгијев заузео друго место, а као трећи завршио је Александар Јањић.

У баскет такмичењу 3 на 3, победнички пехар однела је екипа SoCal Serbs из Сан Маркоса у Калифорнији док је друго место заузела локална екипа ПартизанскеТројке, прошлогодишњи победници.

Хуманитарна организација Срби за Србе упућује велику захвалност свим донаторима, пријатељима и гостима турнира у Лас Вегасу као и спонзору Fox Freight који су помогли да се прикупе средства за помоћ социјално угроженим породицама.

Председник Хуманитарне организације Срби за Србе у САД Петко Петровић из Чикага (лево) са представником организације Срби за Србе у Лас Вегасу и Западну обалу Миленком Мраковићем.

Надамо се новом дружењу са Србима у Лас Вегасу и још успешнијем турниру следеће године!

0 коментар
0

You may also like