Почетна 2019 Одржан још један „Вишебој из блока” на Видиковцу

Одржан још један „Вишебој из блока” на Видиковцу

од Ceca

Дана, 14. априла од 18 часова, одржан је, сада већ традиционални, априлски Вишебој из блока на Видиковцу у пивници Beertija”. Уз помоћ чланова, пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама укупно је сакупљено 30.562 динара!

Што се тиче самог турнира, он је подељен у четири различите дисциплине – стони фудбал, билијар, флипер и фудбалска видео-игра ПЕС, па су добропознати такмичари са прошлих окупљања као и неки нови који су први пут дошли овога пута, имали прилику да изаберу неку од ових четири дисциплина и учествују на самом догађају.

Оно што је битно нагласити, да je у разговору са власником пивнице Beerija у току турнира договорено још оваквих окупљања у наредним месецима, па обавештавамо све заинтересоване да прате наш званични сајт као и наше странице на друштвеним мрежама, како би на време могли да се информишу о новим хуманитарним догађајима на Видиковцу.

Што се тиче саме атмосфере на турниру, она је као и увек када се ради о пивници Beertija, на високом нивоу, па је комбинација велике жеље присутних да допринесу борби против сиромаштва и позитвне атмсфере дала очекиване резултате!

На крају, захваљујемо се свим члановима, такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно се захваљујемо власницима пивнице Beertija на, као и увек, веома топлом гостопримству.

0 коментар
0

You may also like