Почетна 2019 Одржан пети Дерби из блока у Лозници

Одржан пети Дерби из блока у Лозници

од Ceca

Пети хуманитарни дерби симпатизера Црвене Звезде и Партизана – Дерби из блока одржан је на стадиону ФК Лозница у недељу 30. јуна од 18 часова. Идеја је настала пре пет година када су навијачи вечитих ривала одлучили да забораве на ривалитет и да се уједине, јер су Деца су наша будућност! Укупан приход од ове хуманитарне утакмице био је 244.525 динара!

На терен су прво изашле млађе селекције Лознице и Црвене звезде где су гости славили са 4:1, а онда су ревијални меч одиграли петлићи и пионири Рагби клуба Лозница.

После њих на терен су изашли симпатизери Звезде и Паризана, редови црно-белих били су појачани са четири играчице женског ФК Дрина Зворник из Републике Српске.

Атмосфера на трибинама била је фудбалска, навијало се страсно и гласно, као на правом дербију. Победу су однели Црвено бели са резултатом 3:0. Ипак на овом дербију је резултат мање битан и победници су сви хумани учесници!

Ова сезона у Лозници почела је са Пикадом из блока, а након тога Биоскоп из блока, Јамб из блока и Наступ из блока. Све ово је најава великог турнира у брзом шутирању тројки Тројка из блока који је заказан за петак 09. августа у 19 часова на теренима ОШ Кадињача!

0 коментар
0

You may also like