Почетна 2019 Пехар отишао на леву обалу Дунава

Пехар отишао на леву обалу Дунава

од Ceca

У недељу, 10. марта одржан је четрдесети хуманитарни догађај у овој години. Домаћини овонедељног пикадо турнира на Коњарнику били су пријатељи из Република Паб-а који су нас и овог пута дочекали братски и са пуно љубави. Уз сјајну атмосферу и дружење прикупљено је 33.040 динара за најугреженије српске породице широм Балкана.

На самом турниру пријављено је било педесет такмичара и још толико пријатеља и љубитеља квалитетног пикада који су громогласно до последње бачене стрелице навијали и аплаудирали. Велика борба до самог краја се водила између такмичара из Угриноваца и Крњаче. У првих десет такмичара нашло се чак по четири играча из ове две градске општине.

Након четири сата турнира и неизвесне борбе пехар завршава потпуно заслужено код брата Славољуба из Крњаче. Браћа из Угриноваца овога пута морали су да се задовоље другим и трећим местом.Коста је био трећепласирани, док је на другом месту био Стефан коме је ово трећа медаља на последња наша три турнира.

Захваљујемо се од срца нашој браћи из РЕПУБЛИКА ПАБ-а на још једном сјајном гостопримству, захваљујемо се и свим такмичарима као и пријатељима који су дошли на турнир и који су нам помогли да заједничким снагама помогнемо још једну вишедетну српску породицу.

Подсећања ради прошле године смо организовали 193 спортско-културно-хуманитарна догађаја широм света и помогли око 300 породица широм Србије и региона.

И са овог турнира послата је јасна порука: “ИДЕМО ДАЉЕ – НЕМА ПРЕДАЈЕ”!

0 коментар
0

You may also like