Почетна 2019 „Пикадо и роштиљ из блока” на Мејдану

„Пикадо и роштиљ из блока” на Мејдану

од Ceca

„Спао ремен”, пивница у срцу бањалучког насеља Мејдан угостила је у недјељу 14. априла по први пут Пикадо из блока. Поред пикада, вриједна екипа наших волонтера из Бањалуке жељела је овај пут да организује цјелодневно дружење, па су за све такмичаре и госте обезбиједили и јела са роштиља, да не би имали изговор раније да пођу кући.

Читаво недјељно поподне бацале стрелице и роштиљало, а све у једну сврху, да се уз игру и дружење покуша скупити што више средстава за вишечлане породице које наша хуманитарна организација помаже.

И у томе су и успјели, а од котизације за учешће на пикадо турниру, појединачних донација и прихода од продатог пића и хране сакупљено је 826,00 КМ.

Што се тиче самог турнира у пикаду, пријављено је било 26 такмичара. Треће мјесто заузео је наш дугогодошњи члан и један од организатора догађаја Дамјан Зељковић, друга је била Татјана, док је прво мјесто припало власнику пивнице Слободану Мићићу коме и овај пут морамо да захвалимо на уступљеном локалу за одржавање једног оваквог догађаја.

А што се тиче самог роштиља, није било такмичарског дијела, па број поједених ћевапа нисмо изборјали.

Дружење уз Пикадо и роштиљ из блока само су наставак хуманитарних активности у Бањалуци којих је у априлу било прегршт, а све као увертира у централни догађај Тројка из блока који ће се одржати у недјељу 2. јуна на кошаркашким теренима СЦ „Никола Тесла” (код К4). Зато и овдје позивамо све Бањалучане да се у што већем броју тај дан појаве турниру, како би и овогодишњи турнир прошао велчанствено и како би послали јасну поруку да – НЕМА ПРЕДАЈЕ!  

0 коментар
0

You may also like