Почетна 2019 Пикадо из блока осваја Швајцарску

Пикадо из блока осваја Швајцарску

од Ceca

У недељу 7. априла, само недељу дана након успјешног турнира у Винтертуру, Хуманитарна организација Срби за Србе организовала је још један незабораван хуманитарни „Пикадо из блока“ турнир, по први пут у швајцарском граду Шпрајтенбаху, а домаћин је био добро познати Тесла Бар.

Сунчан и топао априлски дан, дјечији осмјеси, пун локал посјетилаца и 44 пријављена такмичара били су рецепт за рекордну донацију од 1,110 франака.

Вишесатна витешка борба, уз громогласне аплаузе навијача који су поздрављали сваки добар потез наших такмичара, донјела нам је следеће побједнике.

Треће мјесто овај пут је заузео наш вјерни пратилац АлександарМилићевић, друго мјесто и сребрна медаља је отишла у руке СрђанаИлића, а златна медаља и пехар су завршили код Срђановог млађег брата СинишеИлића.

Велика захвалност дугујемо ГорануМилутиновићу и ДаниелуЈотановићу власницима Тесла Бар-а на срдачном гостопримству, као и свим посјетиоцима и донаторима на феноменалној атмосфери, који су својим учешћем помогли да заједничким снагама и у слози побједимо у још једној борби за наше вишечлане породице јер ДЈЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ.

НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ, НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА!

Хуманитарна организација Срби за Србе Швајцарска

0 коментар
0

You may also like