Почетна 2019 Пикадо из блока се вратио на Дорћол

Пикадо из блока се вратио на Дорћол

од Ceca

У суботу, 9. новембра од 19 часова кренуло је традиционално београдско отварање сезоне зимских спортова на Дорћолу. И ове године решили смо да наше зимско дружење крене из нама драгог и пријатељског кафића BeerWood.

На турниру је учествовало око 30 такмичара и око двадесетак пријатеља организације који су све време громогласно подржавали своје фаворите. Кроз сјајно петочасовно дружење прикупљено је 18.860 динaра за најугроженије српске породице на подручју Косова и Метохије.

Најпрецизнији такмичари су били:

  1. Лаза
  2. Ђађа Бонито
  3. Баде

Још једну велику захвалност дугујемо нашим пријатељима из BeerWood кафића, као и свим пријатељима организације који су се по ко зна који пут у овој години придружили нашој акцији. Након овог турнира договорена су још два догађаја у овом кафићу, и још два у околини Београда.

Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона.

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like