Почетна 2019 „Пикадо из блока” стигао и у Крањ!

„Пикадо из блока” стигао и у Крањ!

од Ceca

Дана, 30. марта од 18 часова, у Арс кафеу, успешно је одржан први турнир Пикада из блока у Крању. Уз помоћ пријатеља и волонтера организације, а за помоћ многочланим породицама, укупно је сакупљено 540 евра!

Хуманитарни догађаји наше организације полако се шире Словенијом! Након првог Пикада из блока у Љубљани, хуманитарног дружења уз палачинке у Парохијском дому цркве Светих Ћирила и Методија као и пројекција филма „Ви идите – ја нећу” која је такође била у Љубљани још један град се прикључио у организовању хуманитарних догађаја у склопу пројекта „Тројка из блока”!

Захваљујући волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србенајважније насеље Горењске регије – Крањ, отворио је широм врата за људе племенитог срца, окупљених са само једним циљем – да помогну сиромашним породицама широм Балкана.

На самом турниру учествовала су 35 такмичара, која су „пробила лед” и својим примером показала да је интересовање за хуманитарне турнире у Словенији заиста велико. „Ако се по јутру дан познаје” у наредном периоду нас тек очекују лепе вести из Словеније!

У игри „301”, класичним системом елиминација, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир тек после нешто више од четири сата завршен.

Редослед победника је био следећи:

  1. Цане Шодоловић
  2. Симо Малеш
  3. Пантић

Најуспешнијим такмичарима уручени су пехари и медаље, a победнику је припала „слатка” награда – печење!

На крају, захваљујемо се свим такмичарима, волонтерима и пријатељима Хуманитарне организације Срби за Србе који су и на овај начин подржали рад наше организације. Посебно нам је драго што се све више градова и људи из Словеније укључују у наше хуманитарне догађаје. Захваљујемо се и власницима „Арс кафеа” на веома топлом гостопримству.

0 коментар
0

You may also like