Почетна 2019 Роштиљ из блока поново на Мејдану

Роштиљ из блока поново на Мејдану

од Ceca

Нећемо погријешити ако кажемо да je прва асоцијација на Бања Луку, после односа 7:1, ипак роштиљ и јела са роштиља. Прилог томе додала је поново наша екипа која је по други пут за кратко вријеме организовала цјелодневно дружење познатије као Роштиљ из блока. Локација, опет бањалучко насеље Мејдан, овај пут у Кафе бару „Living room”.

А атомсфера и јесте била домаћинска читав дан и сви који су дошли могли су заиста да се опусте као у својој кући и дневној соби па је уз изврсне хамбургере, израђене по специјалној рецептури нашег брата Даше и по које пиво или сокић брзо протекло то недјељно поподне.

Први Роштиљ из блока који смо организовали уз пикадо је прошао одлично и том приликом је сакупљено укупно 821,00 КМ. Но остао је жал што због лошег времена више људи није присуствовало. Зато нас је овај пут вријеме доста боље послужило и успјех цијелог догађаја је био загарантован, а на крају је прикупљен износ од 902,30 КМ.

Још једно велико браво за Бања Луку уз напомену да је ово био осми хуманитарни догађај наше организације, који је ове године организован у том граду!

Бања Лука јасно говори и свједочи да: НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like