Почетна 2019 У Грацу по осми пут ове године успешно одржан хуманитрани турнир, овог пута у стоном тенису!

У Грацу по осми пут ове године успешно одржан хуманитрани турнир, овог пута у стоном тенису!

од Ceca

У петак 7. јуна од 16 часова под обилним сунчевим зрацима напољу се одиграо турнир у стоном тенису приликом ког је скупљено 220 еура.

Чланови Хуманитарне организације Срби за Србе у Грацу својом неисцрпном енергијом успевају да окупе људе разних сфера интересовања као на претходним догађајимаа овог пута и оне којима је хоби стони тенис, с тим да је свима јасан заједнички циљ помоћи угроженим вишедетним породицама.​ Поред стоног тениса присутни који нису љубитељи такмичарске игре забавили су се одбојком на песку, а уз музику, освјежење и смех би се опуштали сви заједно мимо спортских дисциплина. Од укупно 16 учесника тројица су показали завидне вјшетине игре с двије стране стола, а то су:

  1. Давид Крајновић
  2. Лука Перић
  3. Милош Коруга

Након завршеног турнира екипа није напустила мјесто дешавања већ су у духу тог дана наставили са спортским играма  из чега се родила идеја о баскету који се играо до поноћи! У Грацу постоји још много разних идеја за хуманитарне догађаје које ће да буду реализоване. Позивамо вас да пратите наш рад па сходно мјесту у ком боравите да будете информисани о актуелним догађајима као што су наши студенти у Грацу. 

0 коментар
0

You may also like