Почетна 2019 У порти Храма Св. Ап. Петра и Павла одржана прва „Туцијада из блока” у Бијељини

У порти Храма Св. Ап. Петра и Павла одржана прва „Туцијада из блока” у Бијељини

од Ceca

На најрадоснији хришћански празник, у порти Храма Светих Апостола Петра и Павла, након свете Литургије, волонтери Хуманитарне организације Срби за Србе, успешно су организовали прву Туцијаду из блока у Бијељини.

Међу окупљеним парохијанима, након литургије у празничној беседи, свештенство Храма Светих Апостола Петра и Павла поред похвала на рачун наше организације, позвало је све присутне да се придруже турниру и тиме дају свој допринос у борби против сиромаштва коју наша организација спроводи већ више од четрнаест година.

Позиву се одазвао велики број људи, па смо имали прилику да видимо преко 40 дечака и девојчица, који су се такмичили и својим осмесима чинили да овај Васкрс у Бијељини остане свим присутнима дуго у сећању.

Укупно на самом турниру, прикупљено је 577,75 КМ. Пехар је на крају подигао Лука Суртов, који је од самог почетка такмичења показао велику енергију и завидну технику разбијања противничких јаја.

Захваљујемо се свим присутнима што су подржали још један хуманитарни догађај у Бијељини, и позивамо вас да наставите да нас пратите и учествујете у заједничкој борби за бољу будућност многочланих породица широм Балкана.

0 коментар
0

You may also like