Почетна 2019 Упсала дочекала Тројку из блока!

Упсала дочекала Тројку из блока!

од Ceca

У суботу, 26. октобра, у Упсали, једном од четири највећа града Шведске, одржао се хуманитарно-спортски догађај Тројка из блока.

У организацији шведског огранка Хуманитарне организације Срби за Србе и Српског културног удружења Слога из Упсале, окупили су се млади играчи кошарке и разни посетиоци овог хуманитарног догађаја. Такмичење у брзом шутирању тројки организовано је по први пут у Упсали и сви учесници су имали веома позитивна искуства како је целокупан догађај протекaо.

Наши пријатељи и партнери су са својим кошаркашким клубом истог назива Слога, те суботе пре Тројке из блока победили су у кошаркашком мечу и онда су уморни али задовољни победом остали и прикључили турниру. Захваљујемо им се на жељи да помогну онима којима је најтеже – сиромашној српској деци широм Балкана.

Деветнаест играча је учествовало, углавном млади играчи КК Слога и неколико посетилаца и посматрача меча, на чему смо им од срца захвални. Победници су:

  1. Стефан Живковић 
  2. Милош Бајић
  3. Борис Бајић

Милош Бајић био је и морални победник турнира као најмлађи шутер. На турниру, укупно је сакупљено 1.900 шведских круна.

Веома смо поносни на све младе који су нас подржали и надамо се да ће следеће окупљање бити још бројније и веселије. Још једном се захваљујемо СКУ Слога на обезбеђеној сали за такмичење у шутирању тројки и топлом пријему наше организације, свим нашим волонтерима и сјајним учесницима турнира Тројка из блока!

0 коментар
0

You may also like