Почетна 2019 Успешно одржан Пикадо из блока у Бања Луци

Успешно одржан Пикадо из блока у Бања Луци

од Ceca

Дана 19. јула од 19 часова у кафе Ауто Стар познатијем као Праона успјешно је одржан још један турнир у Бањој Луци! Овом приликом уз помоћ такмичара и неколико свесрдних донатора прикупљено је 556,2 КМ.

Млади волонтери ХО Срби за Србеширом Републике Српске показују да су на висини задатка и да борба за боље сутра уз слоган “Дјеца су наша будућност” не престаје, а све то употпунили су присуством сви они који су посјетили овај догађај као и тимови пријављени за турнир којих је било 24!

Захвљујемо се свим учесницима и присутинм који су помогли да овај догађај испрати јако пријатно дружење и невјероватна атмосфера који ће се у бањалучком насељу Лазарево дуго памтити. Посебну захвалност дугујемо особљу поменутог кафића који нам је уступио свој простор за организацију догађаја, а на крају исти и подржао са 100 КМ.

Након одржане Тројке из блока 2. јуна Бањалучани показују да не посустају у борби за своје угрожене сународнике и са сигурношћу можемо рећи да ће оваквих догађаја у Бањалуци да буде све више и надамо се уз све већи број волонтера!

0 коментар
0

You may also like