Почетна 2019 Успешно одржани први Камена с рамена и Одбојка из блока на Борском језеру

Успешно одржани први Камена с рамена и Одбојка из блока на Борском језеру

од Ceca

Дана 27. јула од 14 часова, у кафеу “Плажа”, успешно су одржани турнири Одбојка из блока и Камена с рамена из блока у Бору (на Борском језеру). Овом приликом уз помоћ учесника, пријатеља организације и спонзора, а за помоћ вишедетним породицама, сакупљено је 218.710 динара!

Волонтери хуманитарне организације Срби за Србе успешно су реализовали турнире Одбојка из блока и Камена с рамена из блока. И поред кише која је претила да онемогући наш догађај, уз помоћ свих присутних (нарочито оних најмлађих), терени су оспособљени за одржавање манифестације. Борани су показали велико интересовање и енергију што показује број људи и поред лошег времена, 18 екипа за Одбојку и 15 бацача камена.

Захваљујемо се свим такмичарима, као и онима који су подржали акцију, а нису учестовали на самом турниру, што су поред сакупљених донација за најугроженије, дали подршку и допринос у ширењу свести о томе да широм Балкана постоји више десетина хиљада српских породица које живе у јако тешким условима за живот. Захваљујемо се и осталим спонзорима, који су подржали наш догађај на Борском језеру а то су:

 • ДОО „Бортравел“ Бор
 • ДОО „Pine Tree Capital”
 • СТРК „Toys“ Бор
 • СЗТР „Нивес“ Бор
 • ДОО „Аспит“ Бор
 • K and M ENGINEERING“ Бор

Догађај је протекао у изузетно пријатној и позитивној атмосфери!

На првој Одбојци из блока класичним системом елиминација у два сета до 11, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну вештину, па је турнир завршен тек после нешто више од шест сати.

Победници су били екипе :

 1. Никад ником извини
 2. Тимок
 3. Тодорци

Што се тиче турнира Камен с Рамена из блока учесници су такође показали завидне резултате.

Победници су били :

 1. Милан Младеновић Буца
 2. Александар Илић
 3. Лазар Адамовић

Најуспешнијима су уручени пехари и медаље.

Такође, користимо прилику да се захвалимо нашем медијском партнеру који је помогао у промовисању догађаја :

На крају, захваљујемо се свим хуманим Боранима, који су показали велику свест за своје сународнике и који су својим учешћем подржали овај догађај. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Бору бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!

ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ!

0 коментар
0

You may also like