Почетна 2019 Успешно одржан Роштиљ из блока у Њујорку за породицу Попадић

Успешно одржан Роштиљ из блока у Њујорку за породицу Попадић

од Ceca

У недељу 21. jула у Њујорку, чланови Х.O. Срби за Србе организовали су Роштиљ из блока и турнир у друштвеној игри „Човече не љути сеˮза помоћ породици Попадић из села Акмачић код Нове Вароши у Србији.

Комшилук Бушвик у Бруклину, и кров једне од његових небројаних зграда са изузетном панорамом метрополиса послужио је за окупљање чланова и многобројних пријатеља организације, који су са радошћу у изванредном расположењу уложили своје слободно време, добру вољу и здрав такмичарски дух за још један незабораван хуманитарни догађај.

Цео догађај је организован по скоро неиздржљивој летњој температури ваздуха од преко четрдесет степени, па сама та чињеница изазива дивљење према свима који су нас подржали ове недеље и потврђује да свако од учесника носи пламен жртвене љубави према ближњима, поготово онима којима живот до сада није био мајка, већ маћеха.

Временски услови више су погодовали роштиљу и међусобном дружењу, па су такмичари одустали од игре Човече не љути се након првог круга, тако да до победника нисмо дошли, али то никоме ни мало није засметало.

За породицу Попадић смо успели да сакупимо 1.039 долара у добровољним прилозима. Знамо да ће им овај мали прилог много значити, и са нестрпљењем очекујемо да им се услови у којима тренутно живе промене на боље, да видимо њихова насмејана лица очима пуних светлости и обновљене наде.

Од срца се захваљујемо свима који су дошли, подржали породицу Попадић и нашу организацију, и желимо да вам за сваку кап зноја и сваки од многобројних осмеха Господ узврати својом неизмерном љубављу, милошћу и сваким благословом!

На крају неизмерно хвала нашим редовним спонзорима ресторану Кафана и власнику Владимиру Оцокољићу, као и пекари Pain D’Avignon који су обезбедили храну и хлеб врхунског квалитета за наш догађај.  

0 коментар
0

You may also like