Почетна 2019 Успешно одржана прва „Журка из блокаˮ у Плавној!

Успешно одржана прва „Журка из блокаˮ у Плавној!

од Ceca

Дана, 28. Јуна од 22 часа у кафићу “Фер-плеј” , одржана је прва “Журка из блока” у Плавној. Мало село у Војводини, недалеко од Бача које броји свега 800 становника показало је да има велико срце и уз помоћ људи који су дошли на журку, пријатеља организације и спонзора, за помоћ вишедетним породицама сакупљено је невероватних 72.000 динара!

Волонтери организације, Далибор Гајић, Ружица Симеуновић, Давид Пинтер и Срђан Бабић су после првог “Стоног фудбала и Пикада из блока у Бачу”, успели да организују “Журку из блока” у Плавној.  Позитивна енергија је била присутна кроз целу журку.

Поред живе свирке видели смо бакљаду, трубаче, па ће журка остати свим присутним у дугом сећању!

Захваљујемо се свим људима што су дошли на журку, јер поред донација прикупљених за најугроженије, дали су подршку и допринос у ширењу свести о томе да широм Балкана постоји више десетина хиљада српских  породица који живе у јако тешким условима за живот.

Захваљујемо се и спонзорима који су подржали прву “Журку из блока” у Плавној:

  • Музички бенд- “Браћа Малетић”
  • Радован Вуковић – 10.000 динара
  • Јаника Месарош- 6.000 динара
  • Милан Грубљешић 5.000 динара
  • Младенка Ћулибрк- донирала плакате
  • Биљана Веселиновић, Стипан Марош и Весна Икић- спонзорисали трубаче

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим учесницима овог догађаја на њиховом доприносу у заједничкој борби за боље сутра угрожених многочланих породица.

0 коментар
0

You may also like