Почетна 2019 Успешно завршен „Стони тенис из блока” у Власеници

Успешно завршен „Стони тенис из блока” у Власеници

од Ceca

Дана 29. априла од 17 часова у средњошколском центру „Милорад Влачић” у Власеници по први пут је одржан турнир Стони тенис из блока. На турниру је учествовало 54 такмичара и сакупљено је 278 КМ која ће бити искориштена за помоћ породици Станишић из Милића којој наша организација у склопу Васкршње акције купује нови дом.

Захљваујемо се свим такмичарима, као и онима коју су својим присуством подржали ову акцију и што пружају допринос ширењу идеје Срби за Србе. Такође захваљујемо се и руководству Средњошколског центра који је од прве године аквитног рада организације у Власеници, препознао и пружао подршку у прикупљању помоћи за оне најугроженије.

Сви учесници турнира одмјеравали су снаге на два добијена сета све до полуфинала, када су они најбољи морали мало више да се потруде, и на три добијена сета изборе финале.

Побједник турнира био је Александар Дачић, друго мјесто освојио је Милош Милошевић док је треће мјесто припало Ранку Зекићу.

На крају се захваљујемо свим хуманим Власеничанима, који из године у годину показују да нису заборавили на своје сународнике .Овом приликом их позивамо да и даље наставе да се одазивају на наше догађаје и да активно учествују у борби за боље сутра наше дјеце!

0 коментар
0

You may also like