Почетна 2019 Успјешно одржан први „Стони тенис из блока“ у Бијељини

Успјешно одржан први „Стони тенис из блока“ у Бијељини

од Ceca

Дана, 28. јуна од 18 часова у сали Пољопривредне и медицинске школе у Бијељини, успјешно је одржан први видовдански „Стони тенис из блока“. Овом приликом уз помоћ учесника и пријатеља организације скупљено је 433КМ за помоћ вишечланим породицама.

Након, Пикада и Биоскопа из блока волонтери хуманитарне организације Срби за Србе успјели су да поново активирају Бијељинце, који су се у великом броју одазвали. На самом турниру учествовало је преко 50 такмичара, који су са својом позитивном енергијом и хуманошћу учинили да и са овог турнира носимо прегршт лијепих успомена.

Захваљујемо се свим такмичарима, као и онима који су подржали нашу акцију, а нису учествовали на самом турниру, као и Стонотениском клубу Радник и Пољопривредној и мецидинској школи, који су нам у великој мјери помогли да организујемо овај турнир.

Учесници су показали велико умијеће и самим тим учинили да турнир добије на неизвијесноти. Играло се по систему елиминације, на два добијена сета.

Редослијед побједника био је следећи:

  1. Петар Благојевић
  2. Никола Мијић
  3. Славиша Лазић

Побједницима су уручени пехар и медаље.

На крају, захваљујемо се свим хуманим Бијељинцима, који су и на овом догађају показали велику савјест за своје сународнике и својим прилогом помогли да и њихов живот учинимо љепшим. Наредни догађај који нас очекује у Бијељини је „Тројка из блока“ на којој очекујемо велики одзив наших суграђана како бисмо на тај начин помогли што више угрожених вишечланих породица.

0 коментар
0

You may also like