Почетна 2020 БИСТРО НА САНИ!

БИСТРО НА САНИ!

од Ceca

Многи не знају, Приједор лежи на ријеци Сани, једној од најтоплијих и најљепших ријека у нашој држави. Самим тим природно је и да овај град има завидан број пецароша који са великом љубављу и посвећеношћу на обалама ријеке упркос свим временсаким приликама и неприликама забацују удицу надајући се добром улову.

Хуманитарна организација Срби за Србе у својим редовима такође има страствене пецароше који су одлучили 22. новембра организовати хуманитарно такмичење у пецању и тако отворити још једна врата и нови догађај у низу широм планете доказујући тако да нам идеје не мањкају!

Пецароши из Градишке, Бања Луке, Козарске Дубице и Приједора у спортском духу као војска су се позиционирали на обе стране обале код градског моста забацујући пар сати активно удицу. За окрјепљење у виду гулаша била је задужена екипа Мек Мишко која нас вјерно и континуирано прати у раду и акцијама, које год врсте била!

Прва три мјеста са укупним уловом:

  1. Стефан Рачетовић  3,695 грама
  2. Игор Обрадовић  1,310 грама
  3. Огњен Томаш  1,205 грама

На јако хладном дану могла се видјети и публика која је уживала у зимској идили и сунцу уз кувано винце. Побједници турнира су сви људи који су тај дан дошли без обзира да ли учествовали или не. Скупили смо тај дан 722,50 КМ, хвала им од срца свима!

0 коментар
0

You may also like