Почетна 2020 Кош за срећу одржао фестивал хуманости и забаве!

Кош за срећу одржао фестивал хуманости и забаве!

од Ceca

У недељу 14. јуна одржан је СТОНИ ФУДБАЛ ЗА СРЕЋУ, који је Цетињску претворио у улицу осмеха. У кафићу Бајлони окупиле су се 32 хумане екипе, а победила је жеља да се помогне социјално угроженим породицама и прикупљено је 49.330 динара.

После вишесатне борбе златне медаље и пехар однела је екипа Пиво рекреативо, Ненад Зрнић и Небојша Младеновски тако што су у финалном окршају поразили тим Гензед који су чинили Божидар Филиповић и Лазар Сарић.

На крају, тим Пиво рекреативо је до краја тунира одиграо готово без грешке и заслужено освојио трофеј. Та екипа је претходно у полуфиналу победила Ацуменицс, али су момци из тог тима потом дошли до бронзе победом над тимом Дабар који је изгубио претходно и од Гензеда.

Занимљиве борбе одвијале су се у групној фази турнира. Било је неколиколо виђенијих домаћих спортиста, олимпијац Чаба Силађи са колегама из пливачке репрезентације Андрејем Барном, Вуком Челићем и Николом Ратковим. Такође, међу учесницима били су и кошаркаши Меге Никола Мишковић и Лука Ашћерић, а Мишковић је био и човек од посебног задатка јер је у пар наврата водио програм турнира, а у тој се улози одлично снашао. Такође, такмичио се и везиста Апоела и бивши капитен Рада, Ђорђе Денић.

Стони фудбал за срећу је хуманитарни турнир и део велике акције Кош за срећу која овог лета прикупља помоћ за социјално угрожене, вишечлане породице у сарадњи са хуманитарном организацијом Срби за Србе. Централни догађај овог летњег, хуманитарног периода биће на теренима КК Партизан, на Калемегдану, 8. јула када се буде играла традиционална утакмица јавних личности Кош за срећу.

Први пут један такав меч одигран је пре седам година, а у јулу 2019. Кош за срећу је прикупио на Калемегдану рекордних 559.544 динара.

Захваљујемо се нашим пријатељима из Коша за срећу на сјајном турниру и позивамо све на хуманитарну утакмицу са познатима на Клемегдану, која ће се одржати 8. јула од 19 часова!

0 коментар
0

You may also like