Почетна 2020 Кућно дружење уз палачинке у Канади

Кућно дружење уз палачинке у Канади

од Ceca

Срби за Србе огранак у Канади организовао је 10. маја једну несвакидашњу и више него успешну акцију. Размишљали смо како да надоместимо мањак хуманитарних догађаја због Корона вируса и пронашли једноставан рецепт. Након сјајног дружења и мноштва прелепих фотографија епилог је био чак 9.310 долара донација за породицу Суџум из Гацка.

Све што је требало јесте да се (1) направе палачинке у кућној атмосфери међу најближима, (2) објави слика на ФБ догађају који је направљен тим поводом и (3) пошаље донација у знак подршке акцији. Акција „Stay Home Palačinka Party” је изазвала сјајан одјек не само у Канади, него су се прикључили многи људи широм света.

Као и увек, придружиле су нам се и наше пријатељице из Виндзора које су, уместо палачинки, правиле крофне. Александра Стакић Мирковић и Јулка Влајић су донирале материјал, а Дара Гидак, Милка и Драгица Шпирић су припремале крофне од поноћи до десет ујутру на радост бројних домова којима су те крофне испоручене!

Велико хвала свима на учешћу, донацијама и прелепим фотографијама и добро размислите хоћете ли дозволити себи да следећи пут пропустите ову слатко-хуману акцију!

0 коментар
0

You may also like