Почетна 2020 Одржан Квиз из блока у Панчеву

Одржан Квиз из блока у Панчеву

од Ceca

Инспирисан радом и акцијама хуманитарне организације Срби за Србе, наш волонтер из Панчева организовао је Квиз из блока  у кафе Форми. У среду 23. децембра, окупио се велики број пријатеља и љубитеља квизова који су заједничким снагама успели да прикупе 20.500 динара за породицу Лазаревски.

Прича породице Лазаревски и дечак Мита били су подстрек да се овој акцији прикључи и Паб Квиз 64, који су заједничим снагама са Кафе Формом успели да догађај буде успешан.

Хуманитарни квиз имао је 7 екипа, које су одговарале на питања из 8 области. Најбоље се снашла екипа Дијадоси, која је однела победу. Победници у категоријама су добијали награде, а једна од категорија је била Србија и награда наравно ракија шљивовица.

Још једном се захваљујемо свим учесницима и гостима. Овим путем позивамо све добре људе из осталих градова да нам се прикључе и покрену неку овако сличну акцију у свом месту, и на тај начин дају свој допринос у нашој заједничкој борби за боље сутра најугроженијих српских породица које помажемо широм Србије и региона. ДЕЦА СУ НАША БУДУЋНОСТ – НЕМА ПРЕДАЈЕ!

0 коментар
0

You may also like