Почетна 2020 Одржана Тројка из блока у Аделејду у склопу турнира „3 на 3”!

Одржана Тројка из блока у Аделејду у склопу турнира „3 на 3”!

од Ceca

Дана, 8. марта, са почетком од 11 часова, на теренима Црквено-школске општине „Свети Сава” у Аделејду успешно је одржана Тројка из блока у склопу четвртог турнира „3 на 3”! Као и претходна три пута организатори турнира били су: Црквено-школска општина Свети Сава, КК Шмекери и КК Београд. За помоћ многочланим породицама на овом турниру укупно је сакупљено 1.200 аустралијских долара!

У две различите дисцинплине – баскет 3 на 3 и шутирањe тројки такмичили су се како Срби из Аустралије тако и сви заинтересовани, па је овај турнир показао да када је племенити циљ у питању не постоје разлике које могу да нас спрече да помогнемо онима којима је помоћ најпотребнија.

Због свега наведеног, атмосфера на самом турниру била је фантастична. Спорт, дружење и традиционална српска кухиња још једном су се показали као идеална комбинација за ширење позитивне енергије и доброг расположења, који су утицали на то да овај дан буде незабораван. Још једном се показало да српски народ и те како може да буде поносан на своју дијапспору која наставља да помаже своје сународнике у матици.

Што се тиче самог турнира, у баскету 3 на 3 победници су:

  1. Kum LeBron 4
  2. Balkan Express
  3. Šljivovica United

За најкориснијег играча у веома јакој конкуренцији проглашен је Саша Аџаип, док је у шутирању за три победник Марко Пријић.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим учесницима и организаторима који су још једном подржали рад наше организације. Надамо се да ће турнир у Аделејду 2021. године бити још успешнији, како бисмо заједничким снагама помогли што више угрожених породица широм Балкана!

0 коментар
0

You may also like