Почетна 2020 Острво мало, камен голи на Баскет из блока дошао је свако ко хуманост воли

Острво мало, камен голи на Баскет из блока дошао је свако ко хуманост воли

од Ceca

У суботу 25. јула 2020. године уз благослов Српске православне Цркве на Малти, успели смо да одржимо хуманитарни  Баскет из блока (3 на 3).

Такмичило се 16 екипа од којих је само једна могла бити на највишем победничком постољу. Све честитке победницима, тачније свима који су учествовали јер је само учествовање и подршка хуманитарним догађајима наша највећа и заједничка победа. Упркос свему успевамо да се окупимо и дамо свој допринос. Нема те цифре која може окарактерисати турнир и дружење оваквог карактера неуспешним. Хвала свима који су својим присуством помогли да бар мало разуверимо Србе да им од Срба неће доћи само најгоре и да заједно можемо да савладамо све препреке.

Још једном. Честитке екипама које су биле на победничком постољу на овом турниру :

  1. Октопус група – Славко Опојевлић, Ненад Буква, Милош Тарлаћ и Александар Перуничић
  2. Екипа ДП – Никола Мраовић, Милан Ђоковић, Алексеј Ђембер и Небојша Нежић
  3. Екипа Иван – Иван Радосављевић, Александар Веселиновић, Огњен Ратковић и Матија Ристивојевић

За освојено прво место ресторан Фамилија даривала је ваучер за бесплатну вечеру , велико хвала за неизмерну подршку коју уживамо са њихове стране од првог дана рада наше организације на Малти. Хвала и фирми MIL-MAR CONSTRUCTION LTD која је спонзорисала догађај својим несебичним учешћем. Све је протекло фер и коректно. Велике заслуге за то имају Ивица Симић и Звездан Добросављевић. Судије који су волонтирали цео дан и тиме дали велики допринос да све прође у савршеном реду, хвала им на томе.

Укупно је сакупљено 1.085 евра и верујемо да ће некоме и те како помоћи у немаштини обгрљеној пандемијом која нас прати у овој години. Наравно не треба губити наду, већ остати позитиван и спреман на акцију јер Срби не одустају лако и увек су спремни да се одазову хуманом позиву.

До следећег дружења рад наше организације можете подржати слањем СМС поруке на број 7763 или донирањем на некој од онлајн платформи које можете пронаћи на сајту Срби за Србе.

0 коментар
0

You may also like