Почетна 2020 Пенали из блока у Вашици код Шида

Пенали из блока у Вашици код Шида

од Ceca

У месту Вашица, поред града Шида, 10. августа одржан је Пети меморијални турнир „Момир и Душан Ранисављевић и Радослав Милекић”, који се одржава у спомен на прерано премиинуле другове, иначе чланове локалног фудбалског клуба.

Ове године поред меморијалног турнир је имао и хуманитарни карактер. У финалу турнира организовано је такмичење у извођењу пенала, сав новац од уплата ишао је у хуманитарне сврхе, а била је постављена и кутија где је свако могао да приложи новчана средства.

У извођењу пенала учествовало је 28 играча, а укупно је прикупљено 45.170 динара и 15 евра, од тога донација ФК Напредак 15.000 динара  и 30.170 динара и 15 евра прикупљено је на самом турниру, сва новчана средства биће уплаћена на рачун Х.О. Срби за Србе.

Својим лепим гласом вече је улепшала Јелена Малић, која је отпевала Црвен цвете и Сини јарко сунце са Косова, којима је пробудила емоције свим присутним учесницама и гледаоцима.

На крају, још једном се захваљујемо свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја и позивамо све људе да и даље прате наш рад.

0 коментар
0

You may also like