Почетна 2020 Успјешно одржан Пикадо из блока у Лакташима

Успјешно одржан Пикадо из блока у Лакташима

од Ceca

Са великом радошћу вас обавјештавамо да је у недељу 23. фебруара, успјешно одржан Пикадо из блока у Лакташима. Кафе сластичарна Интермецо је била мјесто гдје су се окупили љубитељи пикада и пријатељи организације, који су енергично навијали за своје фаворите. Лијепо смо се дружили, такмичили и те вечери скупили 530 КМ.

Турнир је протекао у веселој и на моменте узаврелој атмосфери. Високи погоци су често били пропраћени овацијама. Пријавило се 48 играча, међу којима није био занемарљив број припадница љепшег пола.

Захваљујемо се свим такмичарима, њиховим навијачима и пријатељима, који су дошли да пруже подршку и у наредном периодуда прошире добар глас о пројекту Тројка из блока.

Након вишечасовне борбе за титулу најбољег, пласман је био сљедећи:

  1. Дејан Аџић
  2. Душан Ратковић
  3. Ђорђе Малинић

Од срца се захваљујемо свима који су дали свој допринос, добро расположење и пар часова свог слободног времена за реализацију овог догађаја. Позивамо вас да нам правите друштво и на сљедећим догађајима у Лакташима, јер много наше дјеце чека да их обрадујемо купатилом, новом собом, топлим креветом. Дођите да нас подржите и у будућности, а ми вам заузврат обећавамо топло гостопримство и позитивну енергију.

0 коментар
0

You may also like