Почетна 2021 Бициклом за љепше дјетињство

Бициклом за љепше дјетињство

од Ceca

Александра Мирковић, њежна жена великог срца, мајка троје дјеце, супруга и медицинска сестра је успјела да пређе бициклом 340 км од Виндзора до манастира Светог Преображења Господњег у Милтону, Онтарио, Канада, за пет дана. Овим чином је подржала нашу организацију и сиромашну српску дјецу у Отаџбини.

Александра је тренирала и припремала се за овај пут око 6 мјесеци. Њена неизмјерна љубав и потреба да својим доприносом помогне угрожене српске породице је била главни покретач за овај подвиг. Кренула је на пут 15. јуна из Виндзора и дневно прелазила око 70 км. Стигла је 19. јуна, таман на вријеме на јутарњу Свету Литургију и да се причести у једином српском манастиру у Канади.

 Чланови организације СзС Канада су приредили добродошлицу заједно са пријатељима који су допутовали из Винзора: Дара Гидак, Драгица Шпирић и Александар Саша Стеванов, и изненадили Александру својим доласком. Након одмора и ручка, заједно су се вратили назад у Виндзор. 

 Желимо да се захвалимо Александри на изузетном подвигу и подршци нашој организацији. Током путовања, Александрини пријатељи су је спонзорисали и уплаћивали донације на сајт Race Roster. Скупљено је $2.735,74 за помоћ дјеци у Отаџбини. 

Надамо се да ће се овај догађај омасовити и постати традиција наредих година. Хвала Александра!❤️

0 коментар
0

You may also like