Почетна 2021 Добојлије за породицу Кокић!

Добојлије за породицу Кокић!

од Ceca

Дана, 27. јуна у  Caffe bar Zodiac у Добоју одржан је хуманитарни турнир Пикадо из блока. Уз помоћ пријатеља, волонтера и организације, а за помоћ вишечланој породици Кокић из Подновља хумане Добојлије сакупиле су 596,40 КМ. У пријатној атмосфери, двадесет осам такмичара учестовало је у самом догађају. У игри „501 Мастер оут”, такмичари су поред своје хуманости, показали и завидну спретност у пикаду, па је турнир тек послије нешто више од шест сати завршен.

Подршку хуманитарном турниру пружило је и “Удружење дјеце и омладине са сметњама у развоју“, изразили су жељу да учествују, а организатор турнира за њих је припремио пригодне награде.

Комбинација спорта и хуманости дала је најбоље резултате, па је атмосфера на самом турниру била веома пријатна и опуштена. Велика жеља свих присутних да се окупе око племенитог циља уродила је плодом.Победници:

  1. Ненад Милић
  2. Дарко Митровић
  3. Марко Живковић

Хуманитарна организација Срби за Србе покренула је од 1. јануара 2018. године свој хуманитарни број 17763 у Републици Српској и Федерацији Босне и Херцеговине. Позивом из фиксне или мобилне мреже на хуманитарни број 17763 донатори прилажу 2 КМ за помоћ социјално угроженим и вишечланим породицама на простору Републике Српске и Федерације Босне и Херцеговине. Осим тога финансијска средства можете уплатити путем рачуна отвореног у НЛБ банци број 56201281300241-58 (уз напомену за породицу Кокић).

Још једном се захваљујемо пријатељима, учесницима, власнику локала и свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја. Позивамо све људе који живе у Добоју и околини да и даље прате наш рад јер нас до краја године очекују нови догађаји у склопу пројекта Тројка из блока.

0 коментар
0

You may also like