Почетна 2021 Филм „Енклава“, приказан у Синатра бару у Београд у склопу акције Биоскоп из блока

Филм „Енклава“, приказан у Синатра бару у Београд у склопу акције Биоскоп из блока

од Ceca

Косово и Метохија су наш најтоплији капут, наша најбистрија вода, највећи понос и пркос у нама уметнут, жариште нашег сунца и наш бедем. Бедем који није срушен. Ни дан данас.

 Хуманитарна организација Срби за Србе већ више од шеснаест година промовише активан начин борбе за светлију и бољу будућност нашег народа, пре свега кроз помоћ најугроженијим вишечланим породицама, али и подизањем свести да не смемо заборавити наш народ, наше манастире и њихово страдање на Косову и Метохији. 

Синатра бар у Београду, 3. октобра био је испуњен хуманим људима, који су дошли да подрше нашу акцију, Биоскоп из блока и неки од њих се по први пут суочили са реалним животом нашег народа на Косову и Метохији. 

 На самом догађају присуствовало је око тридесет људи, а међу њима је био и наш прослављени репрезентативац у ватерполу Никола Рађен, који се на крају вечери обратио свим присутим гостима, са речима захвалности и подршке. 

 Укупно је прикупљено 35.000 динара и 50 евра и сва средства ће бити усмерена за сада већ шесточлану породицу Милић из Штрпца на Косову и Метохији. 

Још једном захваљујемо се Синатра бару, свим нашим пријатељима, који су подржали још један догађај у Београду. Позивамо да нас и даље подржавате, јер нас до краја године очекује пуно нових дешавања!

0 коментар
0

You may also like