Почетна 2021 Хуманитарни концерт из блока у Бијељини

Хуманитарни концерт из блока у Бијељини

од Ceca

Срби за Србе у Бијељини организовали су 27. маја хуманитарни концерт из блока заједно са хором Србадија у Центру за културу Семберија. Уз поштовање свих епидемиолошких мера и ограничења броја људи, на концерту је присуствовало око 130 гледалца, а прикупљено је 1.742,30 КМ за  породицу Стојаковић из Јање!

На самом почетку концерта обратили су нам се кратко наш дугогодишњи члан из Бијељине Срђан Маринковић и председник организације Срби за Србе у Србији Игор Рашула који је похвалио енергију и рад градова у Републици Српској, а посебено наше чланове у Бијељини који се већ неколико година неуморно свакодневно труде да помогну вишечлане породице.

Гледаоци су имали прилику и да погледају кратак видео снимак помогнутих породица у Републци Српској, као и помогнуте породице на територији општине Бијељина.

Предивни хор Србадија са својим прелепим вокалним способностима учинио је да ово вече остане свима дуго у сећању и да се радујемо следећем сусрету!

Поред  грађана Бијељине, домаћина, на промотивно-донаторски скуп дошли су наши људи из Београда, Новог Сада, Шапца, Лознице, Приједора, Брчког и Бања Луке, што је за сваку похвалу! Након концерта приређен је коктел у знак захвалности за спонзоре и сараднике организације.

Још једном захваљујемо се Центру за културу Семберија, хору Србадија, свим нашим пријатељима, донаторима, спонзорима који су подржали још један догађај у Бијељини. Позивамо да нас и даље подржавате, јер нас до краја године очекује пуно нових дешавања!

0 коментар
0

You may also like