Почетна 2021 Хуманитарно шишање из блока

Хуманитарно шишање из блока

од Ceca

У суботу, 22. маја у Новом Београду организовали смо по први пут Шишање из блока. Велику захвалност на овој дивној акцији и идеји дугујемо нашим великим пријатељима из фризерског салона Љуба, који су решили да један цео дан шишају људе у хуманитарне сврхе. Уз сјајну атмосферу и дружење успели смо да прикупимо 34.650 динара и 50 евра које ћемо искористити за нашу велику Видовданску акцију на Косову и Метохији где ћемо да помогнемо на десетине српских породица.

Са акцијом смо кренули у раним јутарњим часовима тј. од 9 сати ујутру када су биле и заказане прве муштерије. Наш дивни власник салона Љуба и запослена Ања од узбуђења и ишчекивања овог сјајног дана нису могли да спавају те су салон отворили већ у 7 ујутру. У великом ишчекивању првих муштерија како би прекратили време Љуба је задовољно шетао по салону и штрцкао маказама у ваздух. Док је Ања седела са два чешља у руци и благим покретима као да чешља две особе истовремено се загревала.

Већ од пола девет почео је да се прави ред, а чланови организације и пријатељи салона договорили су се да направе интерно такмичење за најлепшу фризуру. Најлепше ошишана муштерија је био Никола Матијашевић са Новог Београда коме овим путем честитамо и који је добио ваучер на бесплатно шишање у периоду од годину дана од пријатеља овог тајног такмичења.

Још једном велико хвала фризерском салону Љуба који се на овај начин прикључио нашој борби за очување српских породица на Косову и Метохији и заједно са нама поручили да НЕМА ПРЕДАЈЕ! Позивамо овим путем и остале фризерске салоне, угоститеље, спортске клубове… да се свако у свом домену и могућности прикључи нашој заједничкој борби! Деца су наша будућност!

0 коментар
0

You may also like