Почетна 2021 Котлић из блока у Каћу!

Котлић из блока у Каћу!

од Ceca

У недељу 30. маја уживали смо у прелепом амбијенту салаша у Каћу, са још бољим домаћинима који су окупили велики број својих пријатеља и заједничким снагама прикупили 39.050 динара за социјално угрожене породице!

Дан смо почели литургијом у храму преноса моштију Светог Николаја Мириликијског у Каћу, да бисмо после обишли најмлађи манастир у Србији Васкрсења Христовa где нас је дошекала игуманија Порфирија са сестринством. Након топлог разговора са њима упутили смо се на договорено дружење.

Котлић се већ крчкао, а друшто је само пристизало. Организатори догађаја, наши вреди чланови из Каћа потрудили су се да све обезбеде, храну, пиће, слатко…и наравно добру музику да сви заједно можемо уживати. Заиста прелеп дан проведен са људима великог срца!

Још једном, захваљујемо се свим учесницима, као и свима онима који су подржали Котлић из блока. Ово је само један од хуманитарних догађаја који се одржава у Каћу у склопу пројекта Тројка из блока, па позивамо све да наставе да нас прате и подржавају!

0 коментар
0

You may also like