Почетна 2021 Љубитељи пикада и човекољубља из свих делова Велике јабуке бацају стрелице

Љубитељи пикада и човекољубља из свих делова Велике јабуке бацају стрелице

од Ceca

Срби за Србе у Америци организовали су 5. августа хуманитарни турнир Пикадо из Блока у Sissy McGinty’s у Њујоршком комшилуку Асторија, ради прикупљања помоћи социјално угроженим српским породицама широм Балкана. Окупили су се љубитељи пикада и човекољубља из свих делова Велике јабуке да заједно бацају стрелице и помогну социјално угроженим вишедетним породицама. Учествовало је око тридесетак такмичара и прикупљено је $ 1.250.

 Турнир је посетило преко 50 званица и овим поводом се захваљујемо свим људима добре воље који су подржали догађај и помогли у прикупљању добровољних прилога. 

 Њујорк је познат по изврсним пикадо играчима са свих континената планете. У великој и напетој борби прво место је заслужено освојио Jasion Mount. Његово континуирано прецизно гађање је свим супарницима била непремостива препрека. Друго место је припало Justin Elly из Њујорка. Треће место је освојио Safer Islam

 Захваљујемо се свим посетиоцима и учесницима који су одвојили своје време да подрже још један догађај хуманитарног карактера под покровитељством наше организације, као и на пријатељској сарадњи Sissy McGinty’s и њеног менџера Доналда, који не само да је понудио и обезбедио простор за догађај, него и анимирао чланове аматерско-професионалне пикадо лиге да у њему учествују. Исти су и доминирали, на задовољство и одушевљеност свих присутних њиховим вештинама.

0 коментар
0

You may also like