Почетна 2021 Лозница град пикада

Лозница град пикада

од Ceca

У недељу, 6. јуна организовали смо традиционални Пикадо из блока турнир у нама већ познатом Локал Бару у Лозници. Шармантни власник локала у Лозници господин Владан Караклић је по 10 пут организовао дешавање у свом локалу и на тај начин заједно са својим пријатељем на делу посведочио један од наших слогана организације НЕМА ПРЕДАЈЕ! На турниру је учествовало 32 такмичара, који су заједно са својим пријатељима на самом догађају прикупили 39.750 динара, 20 CHF и 5 евра, што је укупно 42.479 динара.

Домаћини су се спремали 3 месеца за овај турнир и на све могуће легитимне начине су покушали да наместе турнир у своју корист и да неко из њиховог локала победи. Шармантни газда локала је окретао силне туре пића играчима који су дошли са стране, све у нади да их поремети и избаци пре времена из игре али та тактика није донела плода.

Прво место и овога пута заузео је симпатични дуо из Угриноваца Мине и Младен, друго је отишло за Рибаре и нашу браћу Марка и Николу док су домаћини Бранко и Милорад морали да се задовоље са трећом позицијом.

На крају, још једном се захваљујемо Локал Бару и пријатељима организације у Лозници , сва прикупљена средства биће прослеђена за Видовданску акцију наше организације у којој ћемо да помогнемо на десетине српских породица широм Косова и Метохије. Позивамо и остале кафиће у којима се игра пикадо да нам се прикључе у нашој заједничкој борби и да заједничким снагама помогнемо још више породица на подрчју Србије и региона.

0 коментар
0

You may also like