Почетна 2021 6. Меморијални турнир Немања Љубичић Шваба одржан у Земуну

6. Меморијални турнир Немања Љубичић Шваба одржан у Земуну

од Ceca

Шести пут по реду одржан је хуманитарни турнир у фудбалу Немања Љубичић Шваба”, на терену рукометног клуба „Земун” у Земуну. Због временских неприлика турнир је трајао од 11. до 22. јула, учествовале су 22 екипе које су кроз котизацију од 5.000 динара заједно са спонзорима и донаторима допринеле да се на крају прикупи 172.070 динара и 50 евра.

И ове године турнир је привукао велики број људи који су дали подршку и организатори турнира упућују посебну захвалност свим спонзорима, пријатељима и учесницима, без којих ништа од овог спортског спектакла не би било могуће.

Прво место освојила је екипа Депортиво, друго место екипа А2 Академија, док је треће место припало екипи ПСВ

 Након проглашења победника, уследиле су и појединачне награде, па је тако Милош Јакшић изабран за најбољег играча, Срђан Стојковић за најбољег стрелца, Урош Продановић за најбољег голмана и Срђан Стевановић за најбољег судију

 Сећање на Немању Љубичића Швабу живи и наставиће у наредним годинама на новим турнирима, окупљањима и дружењу у Земуну. Хуманитарна организација Срби за Србе упућује у име угрожених породица велику захвалност организаторима овог турнира и породици Љубичић за подршку у раду и хуманитарним акцијама помоћи. 

0 коментар
0

You may also like