Почетна 2021 Палачинке из блока у Суботици!

Палачинке из блока у Суботици!

од Ceca

Расположени да после дуже времена организујемо акцију на корист нашег народа и организације у суботу 23. октобра у Суботици су од 18 до 21 час одржане прве Палачинке из блока у овом граду. Продато је преко 250 палачинки и скупљено 85.010 динара и један жетон колица супермаркета.

Ово слатко дружење које је окупило преко 130 деце и људи добре воље и великог срца одржано је у Balans studio za rekreaciju чији су нам власници потпуно бесплатно уступили простор. Осмеси и радост због дружења били су присутни на сваком лицу. Уз етно музику, сокове и палачинке пуњене поклон намазима Granum, хуманитарна заједница најсевернијег града у Републици Србији решила је да ово буде само почетак све чешћих окупљања и дружења са циљем подршке и помоћи онима којима је помоћ преко потребна.

Да број наших суграђана буде значајан и на време обавештен заслужни су медијски покровитељи: РТВ Јуеко из Суботице и портал Суботица.ком., као и организатори Вања Проле, Ненад Лукић и Сава Самарџић.

У складу са нашим позивом Деца су наша будућност захваљујемо се свима који су на било који начин узели учешћа у овој хуманитарној акцији и позивамо све људе добре воље да нам се придруже.

0 коментар
0

You may also like