Почетна 2021 Пикадо из блока поново у Врбасу!

Пикадо из блока поново у Врбасу!

од Ceca

У уторак 08. јуна одржали смо још један пикадо у Врбасу, овај пут у Афтерпабу, дуга и занимљива игра потрајала је до касно у ноћ! То вече успели смо прикупити 26.870 динара и 40 евра, али то није све! У четвртак на празних Христовог Вазнесења организација је имала промотивни пулт испред цркве и донаторску кутију, где је прикупљено 27.240 динара! Крајњи исход акције у Врбасу је 54.110 динара и 40 евра!

Сјајно гостопримство чланова организације Срби за Србе из Врбаса, као и особља Афтерпаба нас је све приморало да се осећамо као код своје куће па самим тим забава и добро дружење нису изостали. На самом турниру учествовало је 26такмичара и још толико љубитеља пикада који су ватрено навијали до поноћи и бодрили најпрецизније.

Редослед победника је био следећи:

  1. Урош
  2. Петер
  3. Стрикан Раде

Дружење смо наставили у четвртак 10. јуна испред храма Христовог Вазнесења где је организација имала промотивни пулт испред цркве и донаторску кутију. Верни народ имао је прилику да се упозна са радом организације и да донира у складу са својим могућностима. Сва прикупљена средства намењена су за породицу Бабић из Врбаса.

На крају, захваљујемо се свим хуманим Врбашанима, који су показали велику свест за своје сународнике, и који су својим учешћем подржали ове догађаје. Надамо се, да ће у месецима који предстоје број људи који подржавају хуманитарне активности у Врбасу бити још већи, како бисмо на тај начин помогли што више угрожених српских вишедетних породица!

0 коментар
0

You may also like