Почетна 2021 Победа другарства и хуманости у Аделајду

Победа другарства и хуманости у Аделајду

од Ceca

Српска заједница на југу Аустралије одржала је 3. октобра свој годишњи стонотенисерски турнир. У просторијама црквене општине Свети Сава у насељу Вудвил Парк у Аделајду, одржан је хуманитарни стонотениски турнир, на којем је учествовало чак 20 играча. Том приликом прикупљено је 1.206 долара за вишечлане породице широм Балкана које су уплаћене хуманитарној организацији Срби за Србе.

За разлику од прошлогодишњег турнира, овај пут је поред мушке категорије такмичење било организовано и у женској конкуренцији.

Звање најбољег стонотенисера овогодишњег турнира освојио је Стефан Зекановић, који је у финалу у узбудљивом мечу славио против Милоша Грчића. Код стонотенисерки, победнички пехар припао је Марији Јовановић, која је у финалном мечу победила Анђелу Јокић.

Посебно се захваљујемо Далибору Малбашићу, Јанку Бендеру и Миливоју Илићу, који су, својим кулинарским способностима одушевили присутне посетиоце и учеснике турнира. Њихов допринос у организацији бесплатне конзумације врхунских специјалитета током турнира, одразио се на укупну прикупљену донацију. Лесковачки љути котлић и надалеко познат “Чика Јанков чорбањац” нестали су у рекордном року. Захваљујемо се неуморним чланицама Кола српских сестара, као и председнику Црквене општине Предрагу Драчи и потпредседнику Срђану Јовановићу на целокупној организацији догађаја и свим учесницима и посетиоцима догађаја.

Учесници турнира:

Поред победника турнира, Марије Јовановић и Стефана Зекановића, треба истаћи и имена осталих такмичара.

На хуманитарном догађају надметали су се: Жељко Мумовић, Милош Љујић, Срђан Јовановић, Нино Безбрадица, Ненад Николић, Горан Василевски, Жарко Комазец, Данило Зечевић, Милош Грчић, Милорад Лалић, Сем Василевски, Лазар Милановић, Далибор Малбашић, Лука Јовановић, Милош Милановић, Даринка Котур, Анђела Јокић и Александра Бојанић.

0 коментар
0

You may also like