Почетна 2021 Прва Тројка из блока одржана у Кливленду

Прва Тројка из блока одржана у Кливленду

од Ceca

Дана 30. маја, 2021. године, Срби За Србе у Америци одржали су први хуманитарни турнир у шутирању брзих тројки Тројка из Блока у Кливленду, Охају на имању Цркве Светога Саве. Турнир је одржан заједно са годишњим турниром у фудбалу, Карађорђе. Одзив за шутирање тројки био је фантастичан, први турнир у Охају имао је 53 шутера, који су се борили за титулу шампиона Тројке у Кливленду. Уз подршку такмичара, гледаоца и спонзора, успели смо да сакупимо $10,017 за помоћ угроженим Српским породицама!

Не постоје речи којима би се могао описати први Тројка из блока турнир одржан у Кливленду. Такмичење је почело са 35 храбрих такмичара и порасло је до 53. пред крај првога круга. У наредним круговима се видео озбиљан такмичарски дух и квалитетно шутирање у борби за финале. Ипак, титула првог припало је Срђану Рајићу, шампиону Тројке из Блока у Кливленду. Друго место је припало Милану Јеврић и у тесној борби за треће место, Давор Даниловић се изборио и узео пехар за треће место.

Спонзори прве Тројке из блока у Кливленду:

  • Ауто Лика
  • Ординација Новаковић

Много смо захвални и срећни на гостопримству и подршци коју смо добили од Српске дијаспоре у Кливленду. Верујемо да ће наш хуманитарни турнир и следеће године опет добити овако лепу подршку. На крају, још једном се захваљујемо спонзорима Ауто Лики и Ординацији Новаковић, донаторима, такмичарима и свима који су дали свој допринос у реализовању овог пројекта. 

0 коментар
0

You may also like