Почетна 2021 Први Пинг понг из блока одржан у Њујорку

Први Пинг понг из блока одржан у Њујорку

од Ceca

Трећи хуманитарни догађај у Њујорку одржан је 2. новембра, после Тројке и Пикада дошао је на ред по први пут Пинг Понг из блока. Хуманитарни турнир организован је у Break Bar and Billiards у Њујоршком комшилуку Асторија ради прикупљања помоћи социјално угроженој породици Антић, захваљујући учесницима и пријатељима те вечери прикупљено је $2.760.

 Окупили су се многи пријатељи и поштоваоци организације, као и ватрени љубитељи забавног пинг понга, од којих је 33. одлучило да опроба своје такмичарксе вештине. Турнир је иначе посетило преко 60 званица и овим поводом се захваљујемо свим људима добре воље који су подржали још један догађај и помогли у прикупљању добровољних прилога на различите начине. 

 У заиста напетом мечу за прво место, Душан и Стефан пореклом из славне Црне Горе, су све посматраче задивили својим квалитетом и вештином. Душан је заслужено освојио прво место и прву титулу првака Њујорка у СзС Пинг понгу из блока. Друго место је припало Стефану, а треће Вуку. 

 Захваљујемо се свим посетиоцима, учесницима и пријатељима организације који су одвојили своје време да подрже још један догађај хуманитарног карактера под покровитељством наше организације, као и на пријатељској сарадњи Break Bar and Billiards и његовог менаџера Џерија, који је обезбедио простор за сам догађај и угостио нас домаћински. 

 Задивљени смо одзивом и захвални на поверењу, који се из догађаја у догађај повећавају у граду Њујорку и шире. Радујемо се новим сусретима у блиској будућности, а све у циљу препорода српског народа како у матици тако и у расејању. 

Нема предаје, деца су наша будућност!

0 коментар
0

You may also like