Почетна 2021 Први пикадо из блока у Новој Пазови

Први пикадо из блока у Новој Пазови

од Ceca

У недељу 30. маја одржан је по први пут Пикадо из блока у Новој ПазовиБилијар клуб Нирвана окупио је преко 100 својих пријатеља и такмичара, који су својим учешћем и добровољним прилозима прикупили 40.480 динара за велику Видовданску акцију наше организације у којој ћемо помоћи на десетине српских породица на Косову и Метохији.

На турниру се окупио сам крем љубитеља пикада из Београда и уже околине, о самом квалитету такмичења говори и податак да су на турнир долазиле и екипе из Лазаревца, Руме, Сремске Митровице… Од раних поподневних часова кренуле су да лете стрелице и са великим нестрпљењем очекивао се почетак турнира.

На турниру било је пријављено 42 такмичара, а најбољи међу најбољима били су:

  1. Милош познатији публици као Пера
  2. Станић Милан 
  3. Роки Рокс
  4. Филип Радичевић

На крају, још једном се захваљујемо свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја, а посебно нашим пријатељима из билијар клуба Нирвана. Овакав резултат није случајан и плод је велике жеље да се помогну вишечлане породице! Са турнира се враћамо богатији за још један пикадо турнир који ће се одржати у Лазаревцу, а позивамо све људе из Нове Пазове и околине да и даље прате наш рад јер нас до краја године очекују нови догађаји у склопу пројекта Тројка из блока.

0 коментар
0

You may also like