Почетна 2021 Стони фудбал из блока одржан у Београду!

Стони фудбал из блока одржан у Београду!

од Ceca

У среду 11. августа у кафићу Old London Pub, одржан је хуманитарни турнир Стони фудбал из блока. Уз несебичну помоћ и велики одзив драгих студената, од којих су већина полазници овогодишње Призренске летње духовне школе, као и волонтера организације, успели смо да сакупимо 39.000 динара, који ће отићи у фонд за изградњу фабрике за прераду воћа и производњу сокова на Косову и Метохији. Фабрика ће обезбедити нова радна места за наше сународнике, што ће им пружити снажан подстицај да остану на својим огњиштима.

Учешће је узело 56 људи, распоређених у 28 екипа, а посебно задовољство је било видети не мали број девојака које су играле стони фудбал раме уз раме са момцима.

Прво место су освојили Алекса и Јанко из екипе Гримберген. Друго место припало је екипи Цар Душан Силни, а треће нашим пријатељима из организације Сви за Космет, којима се захваљујемо што су подржали овај догађај. Медаљама су се окитили сви, док су освајачи првог места добили и пехар.

На крају, још једном се захваљујемо свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја, а посебно домаћинима Олд Лондон Паба. Позивамо све људе који живе у Београд и околини да и даље прате наш рад јер нас до краја године очекује пуно нових догађаја у склопу пројекта Тројка из блока.

0 коментар
0

You may also like