Почетна 2021 Трећа Тројка из блока одржана у Лас Вегасу

Трећа Тројка из блока одржана у Лас Вегасу

од Ceca

Чланови хуманитарне организације Срби за Србе из Лас Вегаса, 9. октобра одржали су трећу Тројку из блока, поред шутирања тројки, одигран је и кошаркашки турнир 3 на 3 у парку Пасео Верде у Хендерсону, Невада. После једногодишње паузе изазване пандемијом, људи добре воље били су спремни да се окупе са добрим циљем, помогну неком и забаве се. Турнир је почео раним поподневним сатима и трајао цео дан, привлачећи на десетине гледалаца. Овај догађај је још једном био огроман успех јер смо успели да прикупимо 4.347долара за помоћ угроженим српским породицама на Балкану.

Тог ведрог и лепог октобарског дана у пустињи имали смо 39 такмичара за шут тројки ван линије 6,75, који су се борили за титулу шампиона Тројке из блока у Лас Вегасу, а 12 екипа у турниру 3 на 3. Турнир је привукао такмичаре који су дошли чак из Калифорније и Аризоне.

Ове године титула шампиона Тројке припала је новајлији Џеј Ар Џонсон, док је друго место освојио Милош Драгић. Треће место припало је младом Жељку Ведран.

На турниру 3 на 3 крунисан је нови шампион, Феникс 3 из Феникс Аризоне, док је трофеј за друго место припао локалцима Лас Вегаса Фокс Фрејт.

Спонзори:

  • Dalmont LLC

Након успешно одржаног догађаја у мају Књиге из блока, Лас Вегас је прикупио у 2021. години 4.747 долара! Веома ценимо труд који су сви уложили и желимо да се захвалимо свима који су подржали наше догађаје. Радујемо се сусретима у новој години!

0 коментар
0

You may also like