Почетна 2021 Вера у хуманост закључена браком

Вера у хуманост закључена браком

од Ceca

У суботу 7. августа, Футог крај Новог Сада био је тесан да прими све сватове који су оберучке прихватили позив на славље Јелене и Ненада поводом њиховог венчања. Ова свадба попримила је све одлике Ивкове славе, па су тако сви гости били спремни да три дана прослављају крунисање браке између Јелене Даниловић и Ненада Петковић.

Њихов дан је био утолико већи и значајнији, зато што су се њихова срца срела на путевима хуманости којима корачају више од десет година и коначно уркстила кроз њихово несебично давање и активност у хуманитарним организацијама Осмех на дар и Срби за Србе.

Гости су пристигли са свих страна света и са буквално неколико континената, спремни да ово весеље отпочну на скели и заједно са младенцима отплове до манастира Беочин како би пред Богом закључили брак.

Након овог дивног венчања уследила је права мала хуманитарна прослава у Футогу где се међу више од 300 гостију нашло и преко 50 хуманитараца са којима су Јелена и Ненад и у дану своје свадбе поделили још једну хуману мисију и сав новац од кићења сватова 108.840 динара уплатили хуманитарној организацији Срби за Србе.

Захваљујемо се породици Петковић и Даниловић на несебичном давању за оне којима је помоћ потребна, хвала и свим гостима. Живела љубав!

0 коментар
0

You may also like