Почетна 2021 Заиграла се Фуца из блока у Козарској Дубици

Заиграла се Фуца из блока у Козарској Дубици

од Ceca

Турнир Фуца из блока у Козарској Дубици почео је у петак 18. јуна на теренима Спортскг центра када су играле две групе, 19. јуна преостале две, да би у недељу 20. јуна осам најбољих екипа ушло у нокаут фазу и до краја дана смо добили и победнике. 14 екипа је учествовалао на турниру, а крајњи биланс турнира од учешћа, прикупљених донација и од пића је сакупљених 2.461 КМ које ће бити потрошене за помоћ породици Кавеџија.

После првог догађаја одржаног у Међеђи, Дубичани су одржалидруги догађај и показали да су и даље спремни да помогну својим сународницима.

Поред квалитетног фудбала и још квалитетнијег навијања за своје фаворите, публика је 20. јуна имала прилику да покаже своје умеће у игри гађање пречке са пола терена. Учешће за ову игру је било 5 КМ и могућност два покушаја, поред 33 пријављена учесника, умеће и срећу да погоде пречку су имали само 3 учесника.

Прво место заузела је екипа Kafe bar Infinity, друго место екипа Уријаши Приједор, док је трећа била екипа Полицијска станица Козарска Дубица.

Спонзори турнира:

  • Црква Светих апостола Петра и Павла
  • Спомен храм Свете Петке
  • ФК Борац
  • Центар за културу и информисање Козарска Дубица
  • Радио феникс
  • АМД Козара Козарска Дубица
  • АД Комуналац Козарска Дубица
  • Кафе Бар Зебрано

Поред победника, додељени су пехари и за најбољег голмана Дарка Којановића, познатији као Буца, најбољи играч Предраг Лотиња, док је за најбољег стрецла проглашен Предраг Пралица.

Велику захвалност дугујемо и записничком столу, који је сва три дана пажљиво пратио утакмице, водио евиденцију и пуштао музику. Такође поред њих, захваљујемо се и нашим судијама Жељку Челици, Бориславу Далић и Небојши Коњевићу, који су се максимално потрудили да све прође у најбољем реду.

На крају, још једном се захваљујемо свим учесницима и свима који су дали свој допринос у реализовању овог догађаја. Заједничком борбом, а уз подршку свих вас који нас подржавате и верујете нам, добијамо снагу да не поклекнемо, постајемо бољи и већи, и да рушимо задате циљеве.

Позивамо све људе који живе у Козарској Дубици и околини да и даље прате наш рад и подрже пету Тројку из блока која ће се одржати 26. јула у 19 часова на теренима Спортског цента( у случају кише дворана)!

0 коментар
0

You may also like