Почетна 2021 Заиграла се Фуца из блока за породицу Стојаковић у Бијељини

Заиграла се Фуца из блока за породицу Стојаковић у Бијељини

од Ceca

На теренима Основне школе Свети Сава у Бијељини одржан је пети догађај ове године под називом Фуца из блока. 12 екипа је учествовало на турниру, који је почео 18. јуна и трајао до 20. јуна када је одиграно и финале.

Чланови хуманитарне организације Срби за Србе из Бијељине су још једном показали спремност да помогну својим суграђанима, не стају са организовањем хуманитарних догађаја и прикупљањем средстава како би се помогла породица Стојановић из Јање. Уплатама од екипа на турниру прикупљено је 1.200 КМ.

У финалу су се састали Пени гастро паб и екипа Гарден паба, док су борбу за треће место бодили екипе ИДМС и ЛА галакси. На крају победницу су били:

  1. Екипа Пени гастро паба
  2. Екипа Гарден паба
  3. ЛА галакси

Приход од продаје пиће намењен је волонтеру организације из Бањалуке Слободану Кесићу, којем је услед погоршаног здравственог стања изгубио вид и наступило је акутно слепипо, па му је потребна наша помоћ.

Захваљујемо се учесницима, донаторима, гледаоцима који су пуна три дана пружали подршку, као и свима онима који су на било који начин допринели реализацији још једног догађаја у Бијељини. Позивамо све да нас и даље прате јер нас до краја године очекује пуно нових догађаја у склопу пројекта Тројка из блока.

0 коментар
0

You may also like