Почетна 2021 Замирисао Роштиљ из блока у Швајцарској (видео)

Замирисао Роштиљ из блока у Швајцарској (видео)

од Ceca

Након неколико мјесеци паузе и отказивања свих хуманитарних акција швајцарски огранак хуманитарне организације Срби за Србе се полако „буди“. Упоредо како су мјере забране, које су биле активне због пандемије корона вируса, попуштале тако су наши чланови уз помоћ волонтера „засукали рукаве“ и организовали 20.јуна Роштиљ из блока, а за локацију је одабрано прелијепо језеро Грајфензе (Greifensee) које се налази у Уштеру (Uster).

Уз помоћ наших донатора и гостоји који су својим присуством учествовали у овом хуманитарном догађају скупили смо 530 франака, које ђе бити искориштени за реализацију пројекта помоћи породици Мијовић.

Овим путем желимо да се захвалимо свима који су учестовали у овој хуманитраној акцији, свим пријатељима и гостима као и Оливеру Николићу који је медијски пропратио читав догађај.

Такође, желимо да позовемо све наше људе у Швајцарској који су били спречени да дођу, а желе да помогну раду наше организације и прије свега угроженим вишечланим породицама широм српских земаља за које се заједно боримо, то могу учинити путем директних  донација на наш рачун или слањем хуманитарних смс порука на број 339.Више инфорамција о начинима донирања можете прочитати на https://szs.swiss/spenden/ и https://www.srbizasrbe.org/donacije/

 До следећих дружења и нових хуманитарних акција НЕКА БУДЕ ШТО БИТИ НЕ МОЖЕ, НЕКА БУДЕ БОРБА НЕПРЕСТАНА.

0 коментар
0

You may also like