Почетна 2022 Фризерски салон In the Hood на Новом Београду отворио овогодишњу сезону Шишања из блока

Фризерски салон In the Hood на Новом Београду отворио овогодишњу сезону Шишања из блока

од Ceca

Нови пројекат из блока који је покренут прошле годинеШишање из блока ове године почео је на Новом Београду. Пројект који је окупио све хумане фризерске салоне који су спремни да цео један дан шишају или фенирају у хуманитарне сврхе. Један од њих, Фризерски салон In the Hood 7. фебруара отворио је широм своја врата за све момке, док је 9. фебруар био резервисан за даме.

Са великим нестрпљењем момци су једва чекали да казаљка на сату откуца 12 часова, тако је за кратак временски период 50 момака изашло из салона задовољни својим новим фризурама и испуњени радошћу, јер су учинили и добро дело. На крају првог дана укупно је прикупљено 43.700 динара.

Други дан, тј 9. фебруар био је резервисан за девојке, 20 девојака је искористило овај дан да исфенирају своје лепе косе или да скрате крајеве, па је на крају дана прикупљено 13.100 динара. Када се све сабере, на Шишању из блока у фризерском салону In the Hood укупно је прикупљено 56.800 динара.

Захваујемо се од срца свима на подршци и учешћу, посебно хвала драгом фризерском салону In the Hood. Акција Шишање из блока се наставља, пратите термине на календару догађаја и не пропустите прилику да будете још лепши, али и хумани.

0 коментар
0

You may also like