Почетна 2022 На ободу Батајнице одржан Пикадо из блока

На ободу Батајнице одржан Пикадо из блока

од Ceca

Тог ветровитог викенда 19. фебруара домаћин турнира било је спортско удружење Брод марина у Батајници. На овом чувеном сплаву се окупљају људи активни у разним дисциплинама, а овог пута је на ред дошао пикадо. Да им је ово ужа специјалност показали су невероватним одзивом и узбудљивим турниром до самог краја. Укупно је било 42 такмичара и прикупљено 36.987,07 дин.

На ободу Батајнице, там’ у зони два, На сплаву што пркоси сили Дунава, Скупише се Срби к’о и увек радо Мислећи на друге, играше пикадо

Главна конкуренција им је била екипа из Коцељева, али су домаћини оправдали улогу фаворита и пехар задржали у Батаји.  Скромно треће место припало је такмичару из Коцељева тако да ни они нису отишли празних руку кући и надамо се да им је то само додатна мотивација да учествују и на неком следећем турниру. За најбољег стрелца обезбеђена је и награда у виду нових пикдао стрелица.

Победници:

  1. Филип Симић
  2. Милош Билић
  3. Новица  Лукић

И поред многобројних притисака са стране наши обучени волонтери су успели да спроведу такмичење у складу са свим правилима и без икаквих проблема.

Захваљујемо се свима на учешћу и доброј забави!

0 коментар
0

You may also like