Почетна 2022 Прво СЗС окупљање у Данској!

Прво СЗС окупљање у Данској!

од Ceca

Први догађај у Данској Хуманитарне организације Срби за Србе одржано је у суботу 17. септембра у Силкеборгу. У просторијама Фудбалског Клуба Силкеборг Болдклуб организовали смо Дружење из блока. Окупило се око 80 људи из Силкеборга, Копенхагена и околних градова да подрже хуманитарни догађај.

На почетку вечери представљен је филм о досадашњем раду Хуманитарне организације Срби за Србе као и о реализованим пројектима.

Организована је и лицитација Пупинове аутобиографије „Од усељеника до проналазача” презентована од стране бившег амбасадора Србије у Данској господина Владана Шкорића, као и бесплатно дељење књиге „Деца су сјајне звезде” аутора Надежде Јефтић од стране ауторкине ћерке Владиславе Јенсен, иначе бивша учитељица и саветница за просвету у Данској.

Уз богату трпезу и фамилијарну атмосферу имали смо прилику да информишемо присутне о раду и функционисању организације. Од добровољних донација прикупљено је 1.584 евра, али и договерни су даљи кораци о раду организације у Данској.

Желимо да се захвалимо свим присутним на донацијама и дружењу, а поготово породици Маријановић из Александер Редндеринг компаније на залагању и труду.

Хуманитарна организација Срби за Србе захваљује се свим гостима на доласку, подршци и поверењу!

0 коментар
0

You may also like